×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML

Οι μικροί επιστήμονες του Α2

Κατηγορία: Α' Τάξη
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 13 Μάιος 2023
Γράφτηκε από τον/την Super User
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α΄2, στα πλαίσια της 2ης ΘΕ των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, έκαναν καταγραφή των σημείων που βρίσκονται οι συμβατικοί κάδοι, αλλά και  οι κάδοι της ανακύκλωσης απορριμμάτων. Η έρευνα έγινε τόσο στον αύλειο χώρο του σχολείου μας αλλά και στους χώρους των κτιρίων του. Μετά την καταγραφή ακολούθησε κουβέντα και προτάσεις για τα διαφορετικά είδη κάδων ανακύκλωσης που θα επιθυμούσε η ομάδα να υπάρχουν στο σχολείο μας.
Οι μικροί επιστήμονες εν δράσει. 

Πρόγραμμα: Διατροφή, 2η ΘΕ Εργαστηρίων Δεξιοτήτων

Κατηγορία: Α' Τάξη
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2023
Γράφτηκε από τον/την Super User

 Αυτές είναι οι αφισούλες μας που έχουν να κάνουν με την υγιεινή διατροφή.  Προτάσεις για καλές επιλογές τροφίμων. Τι να θυμάμαι, τι να αποφεύγω. Φυσικά δεν ξεχνώ να γυμνάζομαι. Διαβάστε προσεκτικά. Τις φιλοτεχνήσαμε με τα χεράκια μας.

Τα παιδιά του Α΄2

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα: Διατροφή, 2η ΘΕ Εργαστηρίων Δεξιοτήτων

Κανόνες Συμπεριφοράς Α2

Κατηγορία: Α' Τάξη
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2023
Γράφτηκε από τον/την Super User
Στα πλαίσια της καλής λειτουργίας της τάξης μας και με αφορμή το ξεκίνημα της πρώτης θεματικής ενότητας των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων,  οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α2, με τη βοήθεια της δασκάλας μας, ετοιμάσαμε το συμβόλαιο με τους κανόνες συμπεριφοράς της τάξης μας. Αφού συζητήσαμε στην ολομέλεια, ξεχωρίσαμε αυτούς που θεωρούμε πιο σημαντικούς. Στη συνέχεια τους μαζέψαμε σε μια λίστα, τους ζωγραφίσαμε και τελικά υπογράψαμε όλοι και ο καθένας ξεχωριστά το συμβόλαιο στον ειδικό χώρο κάτω από τους κανόνες. Ο σεβασμός και η τήρηση τους είναι τώρα υπόθεση όλων μας. 
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α2

ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ

Κατηγορία: Α' Τάξη
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019
Γράφτηκε από τον/την κα Σένια και οι μαθητές/μαθήτριες του Α'2

Ένα... διαφορετικό παραμύθι από τα χεράκια μας.

Καλή διασκέδαση!

Attachments:
Download this file (Paramithosalata.PDF)ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ[Όταν η Κοκκινοσκουφίτσα συνάντησε τον Πέτρο και τα εφτά μικρά κατσικάκια...]11010 kB